Strikkeprinsessas julekalender 7: Ull

Jeg har endelig bestilt hjem litt interlock/jersey og ribb i ull, og det passer jo godt nå som det ser ut til at vi går en kald vinter i møte. Det er ikke mange som forhandler ullstoffer, og vanligvis er det _meget_ dyrt. Utvalget er ekstemt begrenset naturligvis, men likevel- dette er prima kvalitet! Tykk og god interlock og fine farger. Litt misfornøyd med ullfleecen jeg bestilte. Jeg så for meg en myk kvalitet, men denne var ganske stiv og uten stretch. Kanskje passende til en jentekåpe?

Jersey og interlock i ull

Ullstoffene kan du få kjøpt hos Myllymuksut Oy. Jeg ser forøvrig at også JNY har tatt inn to trykk i merinoull. Jeg er litt lei grønt, og den rosa/lilla kombinasjonen passer ikke så godt på mine to små ;). Om det hadde kommet i lys blå/ brunt eller liknende hadde den nok fått bli med hjem den også! Jeg gleder meg til å sette saksen i disse og sy noe stilig og varmt til mine små ♥

En riktig god 7. advent til deg ♥

klem

 

2 kommentar to “Strikkeprinsessas julekalender 7: Ull”

  1. Komadyret Says:

    Herlige stoffer, takk for nettbutikk tips. Rekner med det blir moms og toll på varene?

  2. strikkeprinsessa Says:

    Heisann:) Jeg er jo så heldig å bo rett ved svenskegrensen, og bestiller på poste restante til Strømstad! Siden både Finnland og Sverige er EU-land påløper jo ingen toll:) Men om du bestiller til Norge blir det avgift for tollbehandling og moms (men den finske momsen kan du få tilbakebetalt tror jeg, man skal jo ikke betale moms to ganger).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: