«sov søtt» sovepose og minisett

Ja, det er jo lov å håpe *smile*. Denne soveposen blir i alle fall kjekk å ha når minsteknærten skal ha mat om natten, eller om han sparker av seg dynen.

Den skjønne hestefrottèen fra Strømming var perfekt til dette prosjektet, men innerstoff som matchet var en hard nøtt å knekke. Til slutt landet jeg på det knallblå prikkestoffet fra Textart. Jeg synes det ble et herlig sirkus-retro preg over denne komboen! De røde trykknappene har jeg kjøpt hos Bibbis textil. Mønsteret på soveposen er fra en 2006-utgave av Ottobre, og sys opp på null komma nix.

Verdens beste førskolelærer, S’s store favoritt, venter også en liten knært denne høsten. Og da hun gikk i permisjon passet jeg på å ha en liten gave til mageboeren som de foreløpig ikke vet kjønnet på.

Det nydelige rådyrstoffet fra Znok fikk bli til en liten omslagsbody med lue denne gangen, også disse mønsterne er fra Ottobre. Håpet er at det skal bli et slikt sett til lillebror også!

Siden sist har jeg hatt et nytt opphold på sykehuset, men heldigvis med et godt resultat (les: lillebror er fremdeles trygt plassert inne i min store mage) . Jeg håper vi går en litt roligere tid i møte nå ♥

En riktig god helg til deg!

2 kommentar to “«sov søtt» sovepose og minisett”

  1. Silja Irene Kaldhol Says:

    Herlig dådyrstoff! Ønsker deg en rolig tid, ja, heldig du som har en liten i magen! For et fantastisk mirakel!

  2. Lisa Says:

    Hei Strikkeprinsessa!
    Svar på ditt spm angående puffen: Jeg brukte ca 19 nøster, tredobbelt garn 🙂 Jeg tror nok at pickles sitt garn sikkert er bedre til puff, mener det er litt nylon i det, så det holder nok litt bedre. Men det kostet ca. 5 ganger mer, så da får det bare være med litt loing! Nå har jeg ikke brukt min så mye enda, den står mest til pynt, annet enn Theodor som ligger på den av og til, så har ikke merket så mye til loing enda… Men, ettersom jeg betalte 300kr til sammen for garnet, så ser jeg ikke på det som krise om den blir stygg etter en stund 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: