Litt julestemning i strikkeprinsessas hus

Vi har allerede pyntet en god del til jul- og selv om det ikke blir så mye tid til å blogge har jeg da forsøkt å sy litt når tiden har strukket til.

Om du husker barselgaven jeg sydde for litt siden, kan du se at strikkeprinsessamannens nye juleteppe er sydd over samme lest. Det fine skråbåndet fra Stoff og Stil var superenkelt å kante med i én operasjon takket være den generøse bredden. Teppet er vattert med tykk platevatt og har en bakside i fleece og passer derfor godt til den kalde årstiden som vi vanligvis har rundt juletider. Vår nye fine skjenk har fått på plass både lys, glasshyller og teserviser og har allerede blitt et favorittmøbel. Kanskje blir det noen bedre bilder neste gang jeg kaprer noen lystimer på hjemmebane.

Som den hermegåsa jeg tross alt er, bestemte jeg meg for at jeg også måtte ha pepperkakehus på glass. Desverre ble glasuren litt flytende, og huset ble dermed ikke spesielt detaljrikt. Men jeg synes det ble ganske koselig likevel:)

Julepyntet på kjøkkenet med mine søte nye skåler fra Green gate. Synd svibler vokser i alle mulige retninger.

I dag har det blitt noen timer på kjøkkenet også- jeg tror det er på femte eller sjette året berlinerkranser og syltetøykaker finner veien fra mitt bakebord og ned i kakeboksene. I år bestemte jeg meg for at to slag var nok, og da ble det selvfølgeig disse barndomsfavorittene som ble prioritert. Jeg husker fra jeg var liten at jeg bestandig lette etter kakene med mest perlesukker eller syltetøy. Men siden min farmor var en fantastisk dyktig julekakebaker var det sjeldent avvik å finne- i mine batcher er nok variasjonen større 😉

Gleder meg til å lage noen koselige julebokser til familien ❤

God førjulstid til deg som stikker innom!

 

Én kommentar to “Litt julestemning i strikkeprinsessas hus”

  1. Strikkeprinsessas julekalender 17: Bakermester harepus « Strikkeprinsessas hjertebarn Says:

    […] prøvde seg også på et tog i stedet for minipepperkakehusene jeg laget i fjor. Ikke med veldig stort hell, dessverre! Men knærten syntes det var gøy å pynte i […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: