Søm av nødvendighet

Av og til er det ren nødvendighet som driver syprosjektene. Men det er ikke alltid de havner i bloggen sånn med en gang.

Disse enkle plaggene ble til på forsommeren da S manglet volum i garderoben i kategorien kortermet (det faktum at jeg hadde fått inn et par nye lekre stoffer hadde absolutt ingenting med saken å gjøre… særlig!).

Favoritten av disse er nok rødhettejerseyen fra Liandlo- og den er så absolutt ikke bare for jenter! «Finn dyrene» fra Znok er også en utrolig søt jersey. Bak/frem løvene er fra Kameleont design og kjøretøystoffet fra JNY. Det ble et par kortarmede bodyer, en T-shirt og en sommerdress- alt har blitt flittig brukt.

Neste sett ut er det som ble sydd tilbarnehagestart- sort, hvitt og blått i skjønn forening! Mønster på bukser og jakke er egne, mens gensermønsteret er en ny favoritt fra Ottobre.

Stjerner fra JNY, kjøretøystøff fra Kameleont desig, kaniner fra Cetho og velour fra S&S.

…og til sist er noe av det nyeste i garderoben:

Tress i konvolutbodys (turkise stjerner fra JNY, hvite/ marine stjerner fra S&S og fantastisk sjørøverstøff fra Kameleont design)… og en knytebukse i høstens stjernevelour fra S&S etter Jubels mønster:

Jeg er litt usikker på hvor godt jeg liker denne velouren- synes den er litt for stormønstret, og fargene «sprekker» litt. Men den er i det minste varm, myk og behagelig å ha på i barnehagen!

Det går litt senere med sømprosjektene såvel som med bloggingen om dagen- jeg merker at høstmørket tar for seg av overskuddet. Jeg håper overskuddsenergien kommer strømmende på om ikke alt for lenge! I mellomtiden kan man jo kose seg med litt strikke- og hekleprosjekter i sofaen 🙂

Håper du får en deilig uke!

4 kommentar to “Søm av nødvendighet”

 1. Silja Irene Kaldhol Says:

  Rrrååkule stoffer!! Du er jo helt sjukt produktiv… Hvor lang tid bruker du fex på en body? Jeg har ikke turt å prøve slikt enda, kjøper fortsatt kule bodyer på Lindex till 79. – og 99.- .. men skulle ønske jeg kunne lage mer selv, ja… 🙂

  • strikkeprinsessa Says:

   Hei Silja 🙂 Ja, det er utrolig mye fine stoffer å få tak i for tiden! bare synd man ikke har en brønn med penger 😉 Dette er jo en liten «oppsamling» av ting jeg har produsert over et par mnd, jeg er nok ikke av de aller mest produktive syeskerne om dagen dessverre! En body bruker jeg ca en time på om ting går glatt (men om du skal finne frem mønster, tegne det av, klippe stoff og bånd, tre maskinene osv tar det nok litt lenger tid). Det blir nok ikke noe særlig billigere av å sy selv, men det er jo så gøy- og så blir det unikt hver gang! Det er bare å sette i gang det da 😉

 2. katharina Says:

  Hei.
  Hvor mye koster den jakka med stjerner,og hva er str på den?;)
  Katharina

  • strikkeprinsessa Says:

   Hei Katharina! Dette er plagg jeg har sydd til min sønn, så disse er ikke til salgs. For tiden har jeg dessverre heller ikke overskudd til å sy på bestilling, men utrolig koselig med kommentar! Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: