God som (g)ull!

Få ting er så godt som ull når kulden kommer snikende. Siden i fjor har det gått litt trått med strikkingen, men denne sommeren bestemte jeg meg for å ta pinnene fatt slik at godgutten skulle få et ullplagg til vinteren. Og jammen ble jeg ikke ferdig i god tid før sesongen.

Ideen til prosjektet startet med disse uimotståelige knappene jeg fant på Etsy. Knappene er  trukket med japanske stoffer, og er prikken over i’en på et strikkeprosjekt man har brukt mange timer på. Den svært upraktiske (men deilige) fargekombinasjonen bærer preg av at garnlageret mitt fyllte seg ganske greit opp da jeg gikk gravid med S. Mønsteret er hentet fra Dalegarns hefte nr. 203, men jeg har forstørret det til ca. str. 2-3 år.

Og kan man bli mer lykkelig enn når plagget passer akkurat slik man har tenkt at det skal? Og endelig. Et prosjekt som passer tilnavnet mitt 😉

Håper du også har en deilig helg!

Reklamer

2 kommentar to “God som (g)ull!”

  1. Silja Irene Kaldhol Says:

    Det var en herlig heldress! Hm, fikk lyst til å prøve jeg også, var så fint med litt hals og greier… Men jeg er absolutt ingen strikkeprinsesse, og så har jeg litt annet fopre pm dagen, leser til Personlig trener på idrettshøyskolen ved siden av 60% jobb og noen syprosjekter… kanskje jeg skal fri til strikkeglade farmor..? 🙂

    • strikkeprinsessa Says:

      Tusen takk, Silja 😀 Nei, det går noen timer på en slik, så det nytter ikke å være utålmodig og ha lite tid 😉 Får håpe farmor har lyst! Ellers går det jo ann å finne en oppskrift med tykkere garn og pinner?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: