Litt sommer

Vår vesle familie på tre har nå nytt mer enn tre uker sammen, og de har hatt mye å by på av både det ene og det andre. Bloggelysten har vært så og si fraværende, og etter de forferdelige hendelsene den 22.07. virket ord om vår sommerferie rimelig overflatisk og trivielt. Mine tanker går til alle som har mistet noen de er glad i.

Selv om bloggingen har gått litt sent har det likevel både blitt sydd og strikket litt i sommer, dog i et noe roligere tempo.

Først ut er et strikkepinneetui jeg laget til verdens beste kollega. Takk kjære I for god veiledning og støtte gjennom mitt første halvår i jobb!

Det er ikke noe spesielt med dette etuiet, og stoffene er som kjent retro blomster fra farmors findynetrekk og beige prikker fra Stoff og Stil. Mønster og syveiledning kan du finne her. Jeg sendte med mine bambuspinner som jeg dessverre strikker alt for hardt til å bruke. På pinnene ser du sommerens strikkeprosjekt. Jeg har endelig tatt vettet fatt og bestemt meg for å strikke en ulldress til S stort sett bestående av restegarn. Av og til passer det jo best med pinner og garn i en pose! Og målet om å få den ferdig i sommer ser ut til å være gjennomførbart.

Vi har hatt et par nydelige dager i København. Her ble det tid til litt shopping, og jammen ble det ikke litt av hvert med hjem fra Stof2000. Et par av stoffene har allerede fått smake saksen!

Bomull til venstre og jersey til høyre

…og poden sov godt i vogna med nytt koseteppe

Flere bilder av teppet kommer

Videre er et dynetrekk jeg sydde til S på forsommeren i det herlige eplestoffet fra S&S. For de som fikk tidlbudskatalogen deres -dette ble faktisk sydd ferdig før det utkom! Tittekanter i orange bomull setter prikken over i’en, og glidelås som åpningsmekanisme gjør mor glad når sengetøy skal byttes.

Så et deilig putetrekk til pappas kjøkkenpute

Jeg har også være så heldig å gjøre et aldri så lite kupp hos Frelsesarmeen denne sommeren

Deilig retro

Sommeren har også ført med seg andre gode nyheter

Jeg skal bli fru!

Håper du også har hatt en flott sommer 🙂

Advertisements

Én kommentar to “Litt sommer”

  1. Prosjekt barnerom del 1 « Strikkeprinsessa's Blog Says:

    […] fra Ohlssons tyger, liftgrdinkit fra S&S. Girlanderen med navn og dynetrekket har dere sett før. Gyngehesten er fra Bestemor og Farfar og er kjøpt på Sprell i anledning […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: