Det yngles!

2011 er et år i nykomlingenes tegn, i alle fall i vår familie og nærmeste vennekrets. Stadig fler titter frem og forskjønner vår verden med babylyder og bollekinn (de intense skriketoktene sier du? De er glemt (les: de har jeg jobbet veldig hardt med å fortrenge)).

Førstebaby ut er vakre M. Han har mamma og pappa K&K ventet lenge på!

Jeg kan tenke meg at M blir skjønn i disse stoffene. Konvoluttbodyer i det fargeglade jurassicstoffet fra tiljamid og kløver fra Kameleont design. For å komplettere settet ble det en enkel bukse i brun velour med «press» fremme.

Nestebaby ut er skjønne L med g. Her ble det gul retrobukse i helt ny egenkomponert modell med fôrede lommer og sleng i beina. En litt krevende modell, men morsom å sy! Her ble det en brun kjøretøysbody til. Kanskje unødvendig å si at kjøretøysstoffet er fra JNY (Velour fra Cetho)

Til slutt og aller minst er lille L. På han ble det traktordress i den fantastiske Metsolafrottèen -en stor favoritt hos meg! Jeg syntes de gulorange skyene til JNY var en passende match.

Jeg simpelthen elsker fargeglade klær til de små! Og å sy de… og å kjøpe stoffene hihi 😉 Gratulerer til alle de nybakte foreldrene!

I dag starter ferien min, og jeg skal kose meg med gutta mine i over 3 uker, Lykke!

En riktig god sommer til deg og dine!

Reklamer

6 kommentar to “Det yngles!”

 1. tone Says:

  heisann – har linket til deg her: http://www.kreativnorge.blogspot.com

 2. silje Says:

  ååå Så mye fint du lag =) De baby kleian e jo bære kjæmpesøt. Kor du finn alt det fine stoffe hænne??? finn liksom ikke nå særlig på nett (kansje eg e dårlig å leit ?) Kor du finn oppskrift på alt hænne???
  Hilsen meg med symaskin som ikke har fått bynt å sy nå enda 😛

 3. strikkeprinsessa Says:

  Hei Silje 🙂 Da har jeg endelig fått summet meg til å legge ut lenker til nettbutikkene jeg ofte handler stoff fra. De ligger i margen til høyre!

  Jeg må jo innrømme at jeg har samlet stoff gjennom noen år nå, så alle kan man nok ikke få tak i lenger. Ofte oppgir jeg stoffforhandlerens navn i teksten når jeg blogger om plaggene, men om du skulle lure på noen bestemte stoffer er det bare å spørre 🙂

  Når det gjelder oppskrifter, er det finske symagasinet Ottobre design fantastisk gode på mønster til barneklær. Du får kjøpt det med svensk oversettelse i velassorterte bladforretninger (eller spørr om de kan ta det inn), eller du kan bestille det hjem i postkassen på http://www.ottobredesign.com/ . Her kan du også se gjennom og bestille eldre utgaver av bladet! Ellers finnes ulike bøker. Meedoms bøker (i margen) anbefales på det sterkeste om du ønsker noen helt enkle mønster.

  Lykke til!

 4. silje Says:

  Tusen takk for svar =)

 5. Magnhild Says:

  Hei! Jeg oppdaget nettopp bloggen din og har sittet og kost meg og sett gjennom maaaange gamle innlegg. Jeg synes du lager veldig mye fint! Jeg har lagt deg til i favoritter, for her vil jeg tilbake senere for å få litt inspirasjon. Besøk gjerne min syblogg på http://magnhildn.blogspot.com/

  Hilsen Magnhild

  • strikkeprinsessa Says:

   Heisann Magnhild! Tusen takk for hyggelige ord 🙂 Du har jammen også en søt blogg, og så produktiv du er! Det er så hyggelig å se at det er så mange med interesse for søm og å skape noe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: