«syhuset»

Tittelen gjenspeiler hvordan huset vårt av og til bærer bitte litt (!) preg av at fruen i huset er over gjennomsnittet glad i å sy. Det var mannen som utbrøt dette en ettermiddag hvor spisestuebordet var full av vimpler med nytrykte navn. Ikke bare er han syekemann, men jammen invaderer jeg ikke også til tider både stue og loftstue.

Kreativt kaos, denne gangen på spisestuebordet! Flere som har det slik av og til?

Navnevimplene er sterkt inspirert av de Älskade Hjärtegryn lager, men disse består av en salig blanding av gamle retrostoffer og nyere stoffer. De fleste fikk dristige fargekombinasjoner, og jeg tror at de vil bli fine veggdekorasjoner på barneværelsene. Bokstavene er trykt med sort tekstilmaling.

Til veslekusine Louise som ligger i tante Harefrøkens mage

Friskt og skjønt i gult og grønt til min vakre S

Mange av stoffene jeg har brukt har jeg kjøpt av den hyggelige jenta bak bloggen Re-Dizain. Hun er den lykkelige eier av det som kanskje er nordens største samling av retrostoffer!

Og her er den lille fangsten jeg fikk med meg fra skattkammeret hennes- stoffer som gir hjertebank. Noen som blir misunnelige? 🙂

Det ble ogå et lite innredningsstunt her om dagen. Litt rester av nydelig Tildastoff fikk bli en pute til sofaen. Jammen har det ikke blitt rosa i sofaen hos meg også.

Forøvrig går det i sykdom i hjemmet, de siste månedene har vi hatt flere runder med feber, halsvondt og bihulebetennelse enn de siste ti årene sammenlagt! Den som sa at barnehagestart = sykdom hadde dessverre rett. Men det går heldigvis over!

God helg!

Én kommentar to “«syhuset»”

  1. Prosjekt barnerom del 1 « Strikkeprinsessa's Blog Says:

    […] fra Ohlssons tyger, liftgrdinkit fra S&S. Girlanderen med navn og dynetrekket har dere sett før. Gyngehesten er fra Bestemor og Farfar og er kjøpt på […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: