Future fame?

En liten vakker A kom til verden for bare tre uker siden, en nydelig liten jente! Og jeg fikk igjen anledning til å sette rosa og lilla tråd i maskinene. Dobbel lykke!

Mamma G er en stor fan av lilla, så da jeg bestilte denne lilla velouren i vinter var det nettopp med vesle A i tankene. Den er forøvrig kjøpt hos MG-tyger, en relativt ny nettbutikk for meg. A’s vesle kusine J fikk jo denne dressen i vinter. Kusinene vil dermed matche i høst 🙂

Den lilla/rosa utgaven av Fèstoffet fra sydilla er jo bare helt nydelig! Da jeg kjøpte det husker jeg at jeg tenkte at om jeg noen gang skulle få en jente, så måtte jeg ha en bit igjen av dette stoffet.

Dressen ble utstyrt med tittelommer og bokstavapplikasjon på ryggen. Denne gangen med en stjerne som bakgrunn for å ta opp temaet i fèstoffet. Men jammen gir det ikke også assosiasjoner til Hollywood! Kanskje A blir en liten skuespillerdiva?

Gratulerer med tulla kjære G og D!

Lurer du på hvordan jeg syr disse heldressene? Jeg har nå laget en stegvis tutorial hvor den som måtte ønske kan lære seg hvordan man (eller i alle fall jeg) syr en heldress. Trykk her eller på bildet i margen for å se sybeskrivelsen «hvordan sy en heldress» ! Beskrivelser på hvordan man konstruerer tittelommer og applikasjoner kommer siden.

2 kommentar to “Future fame?”

  1. annemor Says:

    Første gangen jeg er innom bloggen din, og det blir definitivt ikke siste gangen! Utrolig mye fint!! Jeg er også veldig glad i fe-stoffet; helt nydelig trykk og nydelig, myk kvalitet!!

    • strikkeprinsessa Says:

      Så hyggelig! Jeg har jo allerede vært inne og snoket litt på din blogg, du lager jammen mye lekkert! Synes det er vanskelig å motstå disse flotte stoffene, det er kanskje flere som har det slik? 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: