Svart/hvitt

Jeg har nå prøvd meg på retrobuker med glidelås -og jeg simpelthen ELSKER de! Sitter fantastisk på og ser nokså proffe ut om jeg skal si det selv 😉 Og ikke minst så var den morsom å sy!

Buksen er sydd fra delevis egenkomponert mønster og med et skråblikk på kokalals supre tut på retrobukser. Det er btw en stk dyktig dame! Stoffet er myk og deilig kamelvelour fra S&S og hvit og sort ribb fra samme sted. Glidelåsen dukket plutselig opp i lageret, og det var faktisk den som fikk meg på tanken om buksen (selv om jeg nok også har blitt påvirket av retrobuksetrenden har gått som en farsott gjennom sybloggeland) 🙂

Det måtte jo nødvendigvis også bli matchende body og siklesmekk! Vanlig konvoluttmodell i svart/hvit interlock fra ZNOK/Cetho. Må si at Ahlards glade elefanter også gjør seg i svart/hvitt!

Jeg må nok lage i allefall ett eksemplar til til S i denne str.! (men det får vel bli julegaver først 🙂 ) Ha en nydelig helg!

Én kommentar to “Svart/hvitt”

  1. siljak Says:

    Den buksa ble kjempetøff, ja! Jeg holder nå på med et gult og lilla «babysang-teppe» – endelig, litt blanding av din tutorial og ting jeg har lært på lappekurs: applikasjoner og broderinger. Og så kjøpte jeg en madrassbeskytter på Ikea billigkroken til kr 50 – str 200×140, til «platevatt» det funka bra! Nå mangler jeg lilla tråd til de siste «in the ditch» sømmene, så jeg blir vel ikke ferdig før mandag/tirsdag. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: