Lenge leve det kjønnsUnøytrale!

Matias og Mia er to av S’s litt eldre venner, to skjønne små, og de har vært så snille å la S få låne massevis av deres gamle klær og leker! Strikkeprinsessa måtte derfor til pers og lage dresser og luer til radarparet M&M 🙂 Kjønnsnøytralt ble det vel ikke akkurat, men det er vel ikke like politisk korrekt med kjønnsnøytrale plagg i dag som på 70-tallet? Uansett er det vel ikke fargene i seg selv som angir hvilket kjønn de passer til, men snarere assosiasjonen de gir? Så da ble det rosa og svart da 🙂 (Jeg var selv en liten rosaprinsesse da jeg var liten, barn av 80-tallet som jeg er, og jeg har da ikke tatt noen skade av det (?))

 

Sukkertøyrosa isoli og hvit ribb fra S&S og en blomstret patchworkbit til hettefor. «Mia» er trykket med sjablon og tekstilfarge fra samme sted.

 

Stjernespekket isoli fra Stof2000 (som forøvrig har gått ut av produksjon -dette var siste biten buhuu) og turkise stjerner og jersey fra JNY design. Glidelåsene tror jeg er fra S&S. 

Dressene ble forøvrig godt tatt imot av både M & M, og de var jo bare tøffe i dressen sin, begge to! Har du sett et vakrere søskenpar? 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: